Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Nationaal Voorleesontbijt en voorstelling (2-6 jaar)'
24jan

Nationaal Voorleesontbijt en voorstelling (2-6 jaar)

Donderdag 24 januari 2019, van 09:00 uur tot 11:15 uur.

Ze komen er weer aan, de 10 mooiste dagen van het jaar: de Nationale Voorleesdagen!
Zo ook bij de Bibliotheek AanZet. Van 23 januari t/m 2 februari schenken we door middel van de leukste activiteiten nóg meer aandacht aan voorlezen aan baby’s, peuters en kleuters. Dit doen we door middel van de leukste activiteiten rondom het Prentenboek van 2019: Een huis voor Harry en de andere boeken uit de Prentenboek TopTien. Ouders, opa’s en oma’s en (klein)kinderen kunnen meedoen. Kom je ook langs in Bibliotheek Sliedrecht?

Kinderen van 2 tot met 6 jaar oud kunnen zich aanmelden om samen gezellig te ontbijten en te luisteren naar het prachtige verhaal uit het prentenboek van het jaar: "Een huis voor Harry", geschreven door Leo Timmers.
Kater Harry is bijna altijd binnen. Maar als vlinder Vera tikkertje wil spelen, gaat hij mee naar buiten. Dan verdwaalt Harry in de stad. Alleen Vera weet de weg naar huis. Kan iemand hem helpen Vera te vinden?

Kom ontbijten en luisteren naar het prentenboek van het jaar: "Een huis voor Harry." Het ontbijt is van 9:00 - 10:00 uur, om 10:30 uur start de interactieve voorstelling met voorlezen, zingen en dansen met Zingen&Zo. Dit duurt tot 11:15 uur.

Je moet je aanmelden voor het ontbijt en/of voor de interactieve peutervoorstelling. Dit moet via de website of aan de balie in de bibliotheek.

Foto: Voorstelling Nationale Voorleesdagen 2018 met Zingen&Zo in bibliotheek Papendrecht.

Contactinformatie:
Locatie: Scheldelaan 1
Organisator: Bibliotheek Sliedrecht
Website:http://www.debibliotheekaanzet.nl


Deel dit bericht met je vrienden!