Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Bijbeldag in de voorjaarsvakantie'
27feb

Bijbeldag in de voorjaarsvakantie

Woensdag 27 februari 2019, van 09:30 uur tot 22:00 uur.

Vandaag is er in Sliedrecht veel te doen tijdens de jaarlijkse Bijbeldag. Voor zowel kinderen, tieners als jongeren wordt een apart programma aangeboden.

Het thema van de KinderBijbeldag is ‘Hieperdepiep’.
Kinderen uit groep 1 t/m 5 zijn welkom om samen te zingen, luisteren, kletsen en knutselen. Het ochtendprogramma duurt van 9.30 uur tot 11.45 uur en het middagprogramma van 13.30 uur tot 15.00 uur. In de middag staat een speciale voorstelling van kindertheater Onwijz op het programma. Dit beloofd een feestelijke middag te worden met toneel, trucs, spellen en humor. De KinderBijbeldag vind plaats in de Maranathakerk, Lijsterweg 2.

TienerBijbeldag
Tieners uit groep 6 t/m 8 zijn welkom in de Handpalm, Merwestraat 13. Vanaf 14.00 uur zit de dag vol activiteiten zoals een vossenjacht, Bijbelstudie, sketch, eten en een speciale actie. Het thema van deze TienerBijbeldag is ‘Helden’. Het programma zal tot 20.00 uur duren en is inclusief maaltijd.

Jongeren van 12 jaar en ouder
Zij gaan om 13.00 uur op pad met als vertrekpunt Kerkbuurt 264, Pand33. Eerst staat een activiteit in Dordrecht op het programma, daarna zal in Sliedrecht gegeten worden. Hierbij ontbreekt een vuurtje maar ook een challenge niet. Het thema is ‘All you can eat’. De activiteiten zullen tot ca. 22.00 uur duren.

Drie verschillende programma’s met als overeenkomst dat gezelligheid en inhoud hand in hand zullen gaan. Deze jaarlijkse Bijbeldag, georganiseerd door de Hervormde Gemeente, is voor iedereen toegankelijk en toegang is gratis.

Meer informatie over activiteiten, achtergronden en/of praktische vragen? Neem contact op via email of tel. 06-54247411 of kijk op de website.

Contactinformatie:
Locatie: Divers, zie het bericht
Organisator: Hervormde gemeente Sliedrecht
Telefoonnummer: 06-54247411
Email:ics@echtbelangrijk.nl
Website:http://www.echtbelangrijk.nl


Deel dit bericht met je vrienden!