Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'The Containers met Niels Hereijgers in The Moonshine'
23mrt

The Containers met Niels Hereijgers in The Moonshine

Zaterdag 23 maart 2019, van 22:00 uur tot 01:00 uur.

Bijna twee jaar geleden waren The Containers voor het laatst in Sliedrecht met één van hun laatste shows met de oude bezetting. Kort daarop ging de band op de schop en werd een nieuwe impuls gevonden in de vorm van een nieuwe frontman. Na eerder al wat losse optredens met The Containers gedaan te hebben voegde Niels Hereijgers zich begin 2017 bij de band en sindsdien is het hard gegaan. Als deelnemer aan The Voice of Holland 2019 heeft inmiddels heel Nederland kennis kunnen maken met de indrukwekkende stem van Niels en wist alleen “Mama Noekie” de knop van haar stoel niet te vinden tijdens de blind auditions.

The Containers mogen zich graag een beetje afzetten tegen het stereotype coverband en bewijzen dat muzikale fijnproeverij prima te combineren is met een feestje. Met de focus op kwaliteit brengt de band een afwisselend repertoire, waarin diepgang en feest hand in hand gaan. Van subtiel tot heftig en van even geleden tot nieuw met nummers van o.a. Muse, Foo Fighters, Imagine Dragons, Bruno Mars, Kensington,  Editors, Ed Sheeran en ga zo maar door....

Even niet voor de buis maar gewoon in het eggie voor het straks niet meer mag van John de Mol. Een heerlijke avond met pop, rock en alles wat er tussen zit met The Containers!

De entree in The Moonshine is altijd gratis.

Contactinformatie:
Locatie: Stationsweg 3
Organisator: The Moonshine
Telefoonnummer: 085-8881517
Email:info@themoonshine.nl
Website:http://www.themoonshinesliedrecht.nl


Deel dit bericht met je vrienden!