Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Rondleiding bij Rivas Revalidatie & Herstel'
16mei

Rondleiding bij Rivas Revalidatie & Herstel

Donderdag 16 mei 2019, van 14:00 uur tot 17:00 uur.

Rivas Zorggroep houdt dinsdag 14, donderdag 16 en vrijdag 17 mei drie gratis evenementen voor iedereen die meer wil weten over beroerte, hersenletsel en de verschillende therapie- en behandelmogelijkheden bij Rivas. Dit vindt plaats in het Beatrixziekenhuis en de afdelingen Revalidatie & Herstel in Gorinchem en Sliedrecht.

Vandaag kunnen geïnteresseerden tussen 14.00 en 17.00 uur deelnemen aan een rondleiding bij Rivas Revalidatie & Herstel in Sliedrecht.

Rivas Zorggroep bestaat dit jaar 20 jaar. De zorgprofessionals van Rivas delen op de diverse evenementen 20 jaar aan expertise en kennis op het gebied van beroerte met de bezoekers.

Rondleidingen
Iedereen die meer wil weten over beroerte en hersenletsel en de verschillende therapie- en behandelmogelijkheden, kan deelnemen aan een rondleiding bij de afdelingen Revalidatie & Herstel van Rivas in Sliedrecht. Deelname is gratis, van tevoren aanmelden is niet nodig.

Voor meer informatie over Rivas Revalidatie & Herstel en andere zorg van Rivas: www.rivas.nl of bel Rivas Zorglijn 0900-8440.

Foto: Rivas - Rivas Zorggroep houdt drie gratis evenementen voor iedereen die meer wil weten over beroerte, hersenletsel en de verschillende therapie- en behandelmogelijkheden bij Rivas Revalidatie & Herstel.

Contactinformatie:
Locatie: locatie Waerthove, Kerkbuurt 200
Organisator: Rivas
Telefoonnummer: 0900-8440
Website:http://www.rivas.nl


Deel dit bericht met je vrienden!