Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Waardeburghse Wandeltocht(en)'
18mei

Waardeburghse Wandeltocht(en)

Zaterdag 18 mei 2019.

Vandaag wordt de eerste Waardeburghse Wandeltocht georganiseerd. Het wordt een gezellige en sportieve dag voor de clienten, medewerkers, vrijwilligers en andere wandelliefhebbers.

Je kunt kiezen uit vier afwisselende wandelroutes:

  • Route 1 – Een korte route van circa 3 kilometer (Deze is alleen voor onze bewoners en hun begeleider(s).)

  • Route 2 – Een leuke wandeltocht van 10 kilometer door Sliedrecht met start en finish in zorgcentrum Parkzicht in Sliedrecht.

  • Route 3 – Tijdens deze wandeltocht à 25 kilometer doet u de vier zorgcentra van Waardeburgh aan en wandelt u door de vier mooie dorpen/steden waar Waardeburgh ‘thuis’ is. Start is in zorgcentrum De Waard in Alblasserdam en finish in zorgcentrum Pedaja in Hardinxveld-Giessendam.

  • Route 4 – Een prachtige route van 40 kilometer die u vanaf zorgcentrum Pedaja in Hardinxveld-Giessendam langs de allermooiste plekjes van de Alblasserwaard naar zorgcentrum De Waard in Alblasserdam brengt.


Deelname aan de Waardeburghse Wandeltocht kost:
10 kilometer : € 7,50
25 kilometer : € 12,50
40 kilometer : € 15,-
Je ontvangt hiervoor een heerlijke lunch en wandel je de 40 kilometer, dan wacht je een warme maaltijd aan het einde van de tocht.

Inschrijven gaat via de website. Na ontvangst van jouw inschrijfgeld, ontvang je praktische informatie, zoals starttijden en de start- en finishlocaties.
De opbrengst van de wandeltocht gaat volledig naar de Stichting Vrienden van Waardeburgh.

Contactinformatie:
Locatie: Divers, zie het bericht
Organisator: Waardeburgh
Website:http://www.waardeburgh.nl


Deel dit bericht met je vrienden!