Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Nieuw Sunday Sessions in The Moonshine'
19mei

Nieuw Sunday Sessions in The Moonshine

Zondag 19 mei 2019 vanaf 16:00 uur.

Na het geslaagde zondag matinee met Sliedrecht Legends in december kregen we al snel meerdere verzoeken om eens wat vaker iets op zondag te doen. Af en toe eens een matinee met muziek voor- en door liefhebbers om het weekend lekker me af te sluiten. Zoekende naar een passende act bleef het concept even op de plank liggen maar nu is het dan zover., en hoe!

Deze zondag van de 19e mei sluiten we het weekend in stijl af met een intieme Sunday Session van niemand minder dan Fat Harry & the Fuzzy Licks. De geroutineerde band uit Rotterdam mag met recht tot de top van de vaderlandse blueswereld gerekend worden en speelt dan ook hoofdzakelijk op de grotere podia en festivals. Het was dan ook op initiatief van de band dat deze sessie werkelijkheid kon worden en daar zijn we natuurlijk apetrots op!

De muziek van Fat Harry & the Fuzzy Licks laat zich het beste omschrijven als een hedendaagse benadering van de blues die niet in één bepaalde categorie te rangschikken is. Zo staat het in 2013 op Continental Records verschenen album “Hard Lovin' Man” bol van de diversiteit en ontving mede daardoor lovende recensies in binnen- en buitenland. Eerder was de band ook al opgevallen aan de andere kant van de oceaan en verscheen het nummer “Drivin” Machine” in 2007 op de sampler cd van het toonaangevende magazine “Big City Blues”.

Frontman Fat Harry werd al twee keer genomineerd voor een Dutch Blues Award en speelde in zijn carrière o.a. in befaamde Chicago bluesclubs als Buddy Guy’s Legends en de Kingston Mines. Ook saxofonist Jan de Ligt mag rekenen op de nodige erkenning en won in 2015 een Dutch Blues Award. De band wordt dan ook vaak gevraagd door gerenommeerde Amerikaanse artiesten om hen te begeleiden tijdens Europese tournees. Zo werken Fat Harry & the Fuzzy Licks samen met o.a. Craig Horton, Henry Oden, Joe Louis Walker, John Primer, Preston Shannon, Sax Gordon, Tail Dragger, e.v.a.

Het beloofd een heerlijk matinee te worden voor- en door liefhebbers en net als tijdens onze Summer Sessions ontbreken natuurlijk ook de hapjes niet. We openen de deuren om 15:00 waarna rond 16:00 de eerste set zal starten van Fat Harry & the Fuzzy Licks.

Entree is gratis.

Contactinformatie:
Locatie: Stationsweg 3
Organisator: The Moonshine
Telefoonnummer: 085-8881517
Email:info@themoonshine.nl
Website:http://www.themoonshinesliedrecht.nl


Deel dit bericht met je vrienden!