Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Baggerfestival Obstacle Run (12+)'
29jun

Baggerfestival Obstacle Run (12+)

Zaterdag 29 juni 2019 vanaf 10:00 uur.

De inschrijving voor de Obstacle Run van het Baggerfestival is geopend via de site van het evenement. De Obstacle Run vindt op zaterdag 29 juni plaats en is geschikt voor jong (vanaf 12 jaar) en oud; mits in bezit van een zwemdiploma. Doel is niet zo zeer om een toptijd neer te zetten, maar om elkaar te helpen om de obstakels onderweg zo goed mogelijk te overwinnen. De eerste drie starttijden zijn competitief; de rest van de dag is creatief.

Per starttijd zijn er zestien startbewijzen te vergeven. Wie dus met bedrijf, straat, familie of vriendengroep tegelijk over het parcours wil, moet zich snel inschrijven. Het inschrijfgeld bedraagt 5,- euro per persoon en voor de deelnemers is er een bijzonder aandenken.

Voor meer informatie en inschrijven zie de websiteBaggerfestival Sliedrecht
Het Baggerfestival is een tweejaarlijks evenement in de bakermat van de baggerindustrie: Sliedrecht. De baggerij, waterbouw en andere maritieme sectoren nemen dan ook een centrale plek in. Vanzelfsprekend is iedereen welkom, maar is het primair een festival voor en door Sliedrechters, waar het Sliedrechtse bedrijfsleven, winkeliers, horeca, sportverenigingen, kerken, muzikanten, het Baggermuseum en de gemeente allemaal hun rol in spelen. Van 27 tot en met 30 juni vindt de dertiende editie van het Baggerfestival in Sliedrecht plaats.

Contactinformatie:
Locatie: Start bij de Havenstraat
Organisator: Baggerfestival
Email:info@baggerfestival.nl
Website:http://baggerfestival.nl


Deel dit bericht met je vrienden!