zaterdag 19 september 2020

Alles over Sliedrecht

Financieel Café

10 september 2020
Van donderdag 10 september 2020 tot en met donderdag 17 december 2020
Van 18:30 uur tot en met 19:30 uur

De spreekkuren van het Financieel Café zijn weer mogelijk! 

Bij het Financieel  Café kunt u terecht met alle vragen over geld en voorzieningen. De vrijwilligers van Welzijnswerk staan klaar om de inwoners van Sliedrecht te helpen bij het invullen van formulieren, het aanvragen van voorzieningen en het ordenen van papieren. 

Vindt u het moeilijk om elke maand rond te komen, of dreigen er betalingsachterstanden te ontstaan, ook dan kunt u langs komen. Samen met u kan worden gekeken op welke voorzieningen u recht heeft, of kan er een budgetplan worden gemaakt.

Elke donderdagavond is er van 18.30 uur tot 19.30 uur een inloopspreekuur in de Bibliotheek aan de Scheldelaan nr 1. Voor iedereen. Je kunt gewoon binnen lopen en hoeft geen lid te zijn van de bibliotheek. Deelname is gratis. Een afspraak maken is niet nodig. U bent van harte welkom.


Wanneer u niet in de gelegenheid bent om langs te komen bij het Financieel Café kunt u ook een afspraak maken bij het Bureau Sociaal Raadslieden in Het Bonkelaarhuis. Ook daar helpen zij u graag. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar Het Bonkelaarhuis: 0184-420539.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Welzijnswerk Financieel Café

Bibliotheek, Scheldelaan 1

www.welzijnswerksliedrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!