woensdag 27 mei 2020

Alles over Sliedrecht

About Us (16+)

02 december 2018
Van 16:30 uur tot en met 00:00 uur

Vanaf 2 december is er een nieuw event in Sliedrecht: About Us. Dit event laat zich het beste omschrijven als een bijeenkomst van een uur waarin we de bezoekers willen inspireren met actuele thema’s en levensvragen. Een uur om stil te staan bij wat er allemaal in ons leven en in onze drukke maatschappij gebeurt.

About Us is ontstaan uit het idee dat er voor iedereen een moment mag zijn waarin je mag nadenken over het leven en mag stilstaan bij alles wat voor jou belangrijk is. Wat is jouw identiteit? Wie ben jij echt van binnen en door wie laat je dat bepalen? We oordelen en veroordelen niet, maar willen proberen bezoekers te inspireren en te laten nadenken over allerlei thema’s en problemen uit het dagelijks leven.

About Us gelooft in het bestaan van God en in zijn liefde. Toch willen we de bijeenkomsten geen kerkdienst noemen. Het draait juist om het leven van nu, maatschappelijke onderwerpen. We willen dat iedereen zich welkom voelt en geïnspireerd raakt. Je hoeft niet in God te geloven om erbij te mogen zijn.

Aan de hand van filmpjes, muziek en nieuwsfragmenten uit deze tijd willen we, met een spreker, jouw gedachten prikkelen en je aan het denken zetten! De eerste spreker is Arie de Rover. Hij spreekt vaker op events en wij zijn dan ook erg blij dat hij zijn medewerking wil verlenen.

De Gereformeerde Kerk Sliedrecht ondersteunt dit initiatief en stelt de kerkzaal en andere faciliteiten ter beschikking.
Het eerste event is op 2 december om 16.30 uur.
De toegang is gratis, maar een geheel vrijblijvende bijdrage aan de onkosten is uiteraard welkom.

Kijk voor meer informatie op de website of facebook

Info

Organisator:

Adres:

Website:

About Us

Gereformeerde Kerk Sliedrecht, Middeldiepstraat 6 / hoek Oranjestraat

www.about-us.nl
Deel dit bericht met je vrienden!