vrijdag 14 augustus 2020

Alles over Sliedrecht

Baby Drive - Alles over voeding

19 februari 2020
Van 10:30 uur tot en met 11:15 uur

Bij de Baby Drive-in zijn alle kinderen van 0 t/m 2 jaar welkom met hun (groot)ouders én de kinderwagen. We ontdekken de leukste nieuwe boekjes en stimuleren taalontwikkeling door middel van spel, muziek en tijdens de dagelijkste dingen. En dat allemaal knus op schoot.

Voeding
In het begin heeft je baby voldoende aan borst- of flesvoeding. Maar er komt een moment waarop hij of zij iets anders wil proberen. Wanneer is je kindje eigenlijk toe aan de eerste hapjes? En wat geef je dan?

Op woensdag 19 februari schuift gewichtsconsulente Erna Dijkstra aan bij de Baby Drive-in in Bibliotheek Sliedrecht. Ze helpt jou als ouder op weg in het woud van babyvoeding en gezonde hapjes. Van 10.30 tot 11.15 uur.

Alles mag
Rondkruipen, eten & drinken, slapen, luiers verschonen, herrie maken en (indien nodig) kinderwagens parkeren is allemaal toegestaan tijdens de Baby Drive-in. Kom gezellig binnen rijden en ontmoet andere (groot)ouders onder het genot van een kopje koffie of thee. Uiteraard liggen de leukste boekjes klaar.

Praktische informatie
Wat: Baby Drive-in: Voeding
Wanneer: woensdag 19 februari, 10.30 tot 11.15 uur
Waar: Bibliotheek Sliedrecht
Voor wie: 0-2 jaar met (groot)ouders

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Bibliotheek AanZet Sliedrecht

Scheldelaan 1

https://www.debibliotheekaanzet.nl/
Deel dit bericht met je vrienden!