zondag 27 september 2020

Alles over Sliedrecht

Baby Drive - Muziek op schoot

22 januari 2020
Van 10:30 uur tot en met 11:15 uur

Duik in de wereld van muziek met Annet KleinJan

Bij de Baby Drive-in zijn alle kinderen van 0 t/m 2 jaar welkom met hun (groot)ouders én de kinderwagen. We ontdekken de leukste nieuwe boekjes en stimuleren taalontwikkeling door middel van spel, muziek en tijdens de dagelijkste dingen. En dat allemaal knus op schoot.  

Muziek op schoot
Op woensdag 22 januari schuift Annet KleinJan aan bij de Baby Drive-in in Bibliotheek Sliedrecht. In haar workshop Muziek op schoot staan plezier hebben met elkaar en genieten van muziek voorop. We spelen op muziekinstrumenten, nemen een kijkje op de boerderij, luisteren naar live muziek en doen muzikale spelletjes. Kom samen zingen, dansen en spelen van 10.30 tot 11.15 uur. Zien we jou en je kleintje in Bibliotheek Sliedrechtf?  De toegang is gratis. Neem ook nog even een kijkje op de website voor meer Baby Drive-in thema’s: www.debibliotheekaanzet.nl/activiteiten/baby-drive.

Alles mag
Rondkruipen, eten & drinken, slapen, luiers verschonen, herrie maken en (indien nodig) kinderwagens parkeren is allemaal toegestaan tijdens de Baby Drive-in. Kom gezellig binnen rijden en ontmoet andere (groot)ouders onder het genot van een kopje koffie of thee. Uiteraard liggen de leukste boekjes klaar.

 

Praktische informatie
Wat:             Baby Drive-in, Muziek op schoot
Wanneer:     Woensdag 22 januari, van 10.30 tot 11.15 uur
Waar:           Bibliotheek Sliedrecht
Voor wie:      0-2 jaar met (groot)ouders

 

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Bibliotheek AanZet Sliedrecht

Scheldelaan 1

www.debibliotheekaanzet.nl
Deel dit bericht met je vrienden!