dinsdag 19 januari 2021

Alles over Sliedrecht

Bijeenkomst Borstvoeding, de beste start

06 juni 2018
Van 19:45 uur tot en met 22:00 uur

Rivas Zorggroep houdt woensdag 6 juni de informatiebijeenkomst ‘Borstvoeding, de beste start’. Aanstaande moeders én vaders krijgen tijdens de bijeenkomst meer informatie over (het geven van) borstvoeding. De bijeenkomst vindt plaats in het CJG aan de Nic. Beetsstraat 2-6 in Sliedrecht.

Informatie en vragen
De informatiebijeenkomst staat onder begeleiding van een jeugdverpleegkundige. Bezoekers krijgen tijdens de avond meer achtergrondinformatie over de voordelen van borstvoeding. Daarnaast krijgen ze praktische handvatten voor het geven van borstvoeding tijdens de eerste dagen na de geboorte en voor het combineren van werken en het geven van borstvoeding.
De lactatiekundige beantwoordt ook de vragen van deelnemers. Zo vragen veel moeders zich af of ze voldoende moedermelk hebben om borstvoeding te kunnen geven. Ook op vragen over bijvoorbeeld de borstkolf en begeleiding bij het geven van borstvoeding krijgen deelnemers deze avond antwoord.

Deskundige begeleiding
Ook na de informatiebijeenkomst kunnen ouders bij Rivas terecht voor deskundige begeleiding. De lactatiekundige begeleidt en adviseert bij het geven van borstvoeding. Ouders kunnen contact opnemen met de lactatiekundige via borstvoeding@rivas.nl of Rivas Zorglijn 0900-8440. Afhankelijk van de vraag beantwoordt de lactatiekundige de vraag per mail/telefonisch of maakt een afspraak.

Aanmelden en kosten
Aanmelden voor de bijeenkomst is nodig. U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar: borstvoeding@rivas.nl. Vermeld in de mail graag uw naam, adres, telefoonnummer en uitgerekende datum.

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

Rivas

CJG Sliedrecht, Nicolaas Beetsstraat 2-6

borstvoeding@rivas.nl www.rivas.nl
Deel dit bericht met je vrienden!