woensdag 27 mei 2020

Alles over Sliedrecht

Guilty Pleasure X-Mas Eve in The Moonshine met DJ Chris

24 december 2018
Van 21:00 uur tot en met 00:00 uur

Flappie is weer verdwenen uit zijn kooi, Macaulay Culkin is weer eens alleen thuis en Robert ten Brink brengt voor het 27ste jaar weer koppeltjes bij elkaar. De ruzie tijdens het opzetten van de boom is bijgelegd, het huis is weer veranderd in een ware kermisattractie en tegen beter weten in wordt gekeken of het toch nog gaat sneeuwen.

Hoogste tijd om even lekker aan al die kerstcliches te ontsnappen en stevig uit je oliebol te gaan op de Guilty Pleasure X-Mas Eve in The Moonshine! Vanaf 19:00 bouwen we de gezelligheid lekker op met heerlijke drankjes en ladingen 80's en 90's klappers uit de speakers. Rond de klok van 21:00 gooit DJ Moonshine er een schepje bovenop waarna DJ Chris het roer overneemt met zijn bijna onuitputtelijke selectie stoute en foute klappers.

Speciaal voor Guilty Pleasure X-Mas Eve rekken we de sluitingstijd lekker op en knallen door tot een uur of drie. Niks geen verplichte nummers of opzitten omdat het nu eenmaal kerst is...  Kerstavond wordt dit jaar gewoon eens echt leuk!

Ook op Tweede Kerstdag is The Moonshine vanaf 19.00 uur open.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

The Moonshine

Stationsweg 3

085-8881517

info@themoonshine.nl www.themoonshinesliedrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!