donderdag 1 oktober 2020

Alles over Sliedrecht

Jazzconcert met Bigband Blast!

30 september 2020
Van 20:00 uur tot en met 22:30 uur

Jazzconcert met Bigband Blast! featuring David Rockenfeller en Shirma Rouse.

Nadat alle evenementen maanden stil hebben gelegen, mag Bigband Blast! eindelijk weer doen waar het goed in is en wat de muzikanten het liefste doen: muziek maken. “Een iets andere opzet en in de buitenlucht, maar dat het gegarandeerd een mooi muziekspektakel wordt, dat staat vast.” belooft de werkgroep Sunday Jazz van Stichting Sliedrecht en Cultuur.

Als gast ontvangt Bigband Blast! trompettist David Rockenfeller. David studeerde aan het Rotterdams conservatorium. Hij speelde o.a. met Lois Lane, Candy Dulfer, The Kik en is co-founder van The New Cool Collective. Zijn muziekstijl kan het best omschreven worden als een frisse opwindende mix van dansbare soul en jazz met een Latin sausje.

Zijn melodische solo’s, zowel op bugel, trompet als trombone, zijn onovertroffen!


Toen Sliedrecht Bruist voorstelde om Shirma Rouse naar Sliedrecht te halen, greep werkgroep Sunday Jazz dit met beide handen aan. Want eerlijk is eerlijk, Sliedrecht verdient wel een feestje!

Shirma Rouse is niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekscene.

Haar enorme bereik, soulvolle en rijke stemgeluid maken haar tot één van de meest gevraagde zangeressen van Nederland. Haar muzikale carrière start zij als backing-vocal voor artiesten zoals Chaka Khan, Michael Bolton, Alain Clark, Candy Dulfer en Anouk.

Inmiddels heeft zij 5 solo-albums uitgebracht, waarvan er één werd bekroond met de Edison Jazzism Publieksprijs. Naast jazz doet ze met Blast! ook nummers uit The Queen of Soul Celebration Tour (Aretha Franklin).


Dit concert zal plaatsvinden op op het parkeerterrein van Sporthal de Stoep. Aanvang is om 20.00 uur. Om aan alle richtlijnen te voldoen dient u zich vooraf aan te melden via www.bigbandblast.com

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Stichting Sliedrecht en Cultuur

op het parkeerterrein van Sporthal de Stoep aan de Krommestoep 1

www.bigbandblast.com
Deel dit bericht met je vrienden!