woensdag 27 mei 2020

Alles over Sliedrecht

Kerstconcert Crescendo

22 december 2018
Van 20:00 uur tot en met 00:00 uur

Vandaag treedt het A-orkest van Crescendo op in de Grote Kerk in Sliedrecht. Het orkest heeft een zeer afwisselend programma voorbereid om u te trakteren op een bijzonder kerstconcert.

Speciaal voor dit concert is het orkest de samenwerking aangegaan met organist Rens de Winter en vertelster Rianne Stouten. De Winter zal samen met orkest diverse werken spelen en Stouten zal het kerstverhaal vertellen tijdens het stuk For Unto you is Born this Day.

Naast eerdergenoemde gasten heeft het orkest nog een aantal eigen solisten. Zo speelt Lisa Korevaar het stuk Benedictus op haar euphonium en spelen Rob Scheenloop (tinwhistle), Wilma Korevaar (klarinet) en Martin Bomhof (contrabas) een solistische rol in het werk Éire.

Naast het orkest zullen ook een tweetal ensembles van Crescendo optreden. Dit keer is gekozen voor een saxofoonensemble en een koperensemble. Kortom een afwisselend programma. De moeite waard om te komen luisteren, een mooi begin van de feestdagen!

Het concert begint om 20.00 uur en kost €7,50 (tm 12 jaar is gratis). Bestel uw kaarten op de website van Crescendo Sliedrecht. Het is ook mogelijk kaarten aan de deur te kopen.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Crescendo Sliedrecht

in de Grote Kerk, Kerkbuurt 131

www.crescendosliedrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!