woensdag 27 mei 2020

Alles over Sliedrecht

Kerstdiner in Parkzicht

20 december 2018
Van 17:30 uur tot en met 00:00 uur

Kerstdiner bij Waardeburgh. Jaarlijks organiseert zorgorganisatie Waardeburgh in haar zorgcentra met zeer veel genoegen de traditionele kerstdiners. Al jaren zijn deze diners een groot succes. Waardeburgh vindt dat kerst één van de meest bijzondere periodes van het jaar is, daarom zet zij deze traditie in 2018 voort.  Bent u er ook bij?

Manager restauratieve dienst Hans van Mourik vertelt: “De koks hebben weer een overheerlijk menu voor onze gasten samengesteld. Denk bijvoorbeeld aan een parelhoenfilet op een bedje van zoete aardappelpuree met truffelolie als voorgerecht en een langzaam gegaarde kalfssukade met een kalfs-koffie jus, een prei bonbon, geglaceerde wortelen en aardappelgratin als hoofdgerecht. Deze gerechten worden aan tafel geserveerd. Tot slot een overheerlijk dessert! Dit is een trifle van Bastogne koekjes, mascarpone en lemoncurd. De avond wordt afgesloten met koffie of thee.”

Het Kerstdiner in Overslydrecht vindt plaats op 20 december 2018. De zaal gaat open om 17.00 uur. Het diner wordt vanaf 17.30 uur geserveerd. U kunt zich aanmelden bij de receptie. Aanmelden kan tot maandag 3 december 2018. De kosten voor het kerstdiner bedragen slechts € 25,- per persoon. U kunt dit bedrag bij aanmelding betalen.

Heeft u vervoer nodig? Vraag dan naar de mogelijkheden voor gratis Sjuttul vervoer naar het kerstdiner en weer terug naar huis. Neem hierover uiterlijk maandag 3 december 2018 contact op met het bedrijfsbureau via de gratis Seniorenzorglijn (0800) 456 0 456, keuze 3.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Waardeburgh

in Parkzicht, Lijsterweg 27, Sliedrecht

www.waardeburgh.nl
Deel dit bericht met je vrienden!