dinsdag 15 juni 2021

Alles over Sliedrecht

Kerstwandeling 'Volg de ster' bij de Merwebolder

Kerstwandeling 'Volg de ster' bij de Merwebolder

14 december 2016
Van woensdag 14 december 2016 tot en met woensdag 14 december 2016
Van 18:30 uur tot en met 21:00 uur

Op woensdag 14 december a.s. kunnen inwoners van Sliedrecht deelnemen aan een kerstwandeling. Deze vindt net als vorig jaar plaats op het terrein van ASVZ locatie Merwebolder aan de Touwbaan tussen 18.30 en 21.00 uur. Elke 7 minuten vertrekt er een groep van ongeveer 25 personen. Deelname is gratis. Kaartjes voor de wandeling kunnen vanaf 29 november a.s. gereserveerd worden via www.eventbrite.nl

Onderweg maken de deelnemers aan de wandeling kennis met het echte kerstverhaal. Zij beleven het verhaal via ontmoetingen en taferelen, met verhalen, muziek en zang. De wandeling duurt ongeveer drie kwartier. Kinderen, jongeren, ouderen, iedereen kan deelnemen.

De route op het terrein van de Merwebolder is ook rolstoeltoegankelijk. Begeleiders van mensen in een rolstoel hoeven zich niet apart aan te melden. Wilt u aan de wandeling deelnemen en bent u bereid om daarbij iemand in een rolstoel te begeleiden, dan kunt u dit doorgeven aan Wim Bakker door een email te sturen naar wimbakker207@gmail.com

Dit unieke project is tot stand gekomen door samenwerking tussen verschillende gelovigen en medewerkers van ASVZ en wordt van harte ondersteund door de Raad van Bestuur van ASVZ. Er werken meer dan 100 vrijwilligers aan mee.

Tijdens de wandeling is er bij een van de taferelen gelegenheid om geld te doneren. Het opgehaalde bedrag zal worden gestort in het noodfonds van de Interkerkelijke Diaconale Commissie (IDC). Dit fonds heeft als doel inwoners van Sliedrecht, die geen lid zijn van een plaatselijke kerkelijke gemeenschap,  financieel te ondersteunen daar waar dat nodig is.

Lees alles over kerst in Sliedrecht op www.kerstinsliedrecht.nl

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

asvz

Touwbaan 1

0184 49 1200

info@asvz.nl www.asvz.nl
Deel dit bericht met je vrienden!