donderdag 21 oktober 2021

Alles over Sliedrecht

Kids en Koffie

Kids en Koffie

20 september 2021
Van maandag 20 september 2021 tot en met maandag 27 december 2021
Van 09:30 uur tot en met 11:00 uur

Kids en Koffie is een wekelijkse koffieochtend op de kinderboerderij voor kinderen en hun moeders, vaders, opa’s, oma’s en andere verzorgers. Iedere maandag van 9.30-11.00 staat de koffie en thee klaar en kun je andere ouders en kinderen ontmoeten, ervaringen delen en misschien wel nieuwe vriendschappen sluiten.

Download hier de meest actuele Kids en koffie flyer!

Veel gestelde vragen over Kids en Koffie

Moet ik mij aanmelden voor de koffieochtend?
Aanmelden voor de koffie-ochtend bij Kids en Koffie is niet nodig. Je kunt gezellig binnen lopen tussen 9.30-11.00. Toegang is gratis en de koffie en thee staan klaar. Ook aan wat lekkers voor de kinderen is gedacht. Tijdens de schoolvakanties is Kids en Koffie gesloten.

Is er een programma tijdens de koffieochtenden?
Minimaal 1x per maand is er een themabijeenkomst bij Kids en Koffie met uiteenlopende onderwerpen. Denk daarbij aan; Kinderen en emoties, muziek op schoot, mediawijsheid, voorlezen of voeding bij peuters. Als ouder kun je ook zelf aangeven welk thema je graag een keer op de agenda wilt zien. Daarnaast is er maandelijks een knutselactiviteit voor de kinderen. Alle andere ochtenden is er vooral ruimte voor ontmoeting en het uitwisselen van ervaringen.

Is er begeleiding aanwezig tijdens de koffieochtenden?
Tijdens de koffieochtenden zijn er altijd minimaal 2 gastvrouwen aanwezig. Zij zorgen dat alles klaar staat, bereiden de knutselactiviteiten voor en regelen koffie en thee.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Het Bonkelaarhuis

Bonkelaarplein 7

0184 420539

info@bonkelaarhuis.nl www.bonkelaarhuis.nl
Deel dit bericht met je vrienden!