donderdag 21 oktober 2021

Alles over Sliedrecht

Kids en Koffie: Mediawijsheid

Kids en Koffie: Mediawijsheid

06 december 2021
Van 09:30 uur tot en met 11:00 uur

Hoe voed je je kind digitaal op? Welke apps, websites en andere media kun je het beste inzetten? Je leert het tijdens de themabijeenkomst Media voor ukkies.

Download hier de meest actuele Kids en koffie flyer!

Veel gestelde vragen over Kids en Koffie

Moet ik mij aanmelden voor de koffieochtend?
Aanmelden voor de koffie-ochtend bij Kids en Koffie is niet nodig. Je kunt gezellig binnen lopen tussen 9.30-11.00. Toegang is gratis en de koffie en thee staan klaar. Ook aan wat lekkers voor de kinderen is gedacht. Tijdens de schoolvakanties is Kids en Koffie gesloten.

Is er een programma tijdens de koffieochtenden?
Minimaal 1x per maand is er een themabijeenkomst bij Kids en Koffie met uiteenlopende onderwerpen. Denk daarbij aan; Kinderen en emoties, muziek op schoot, mediawijsheid, voorlezen of voeding bij peuters. Als ouder kun je ook zelf aangeven welk thema je graag een keer op de agenda wilt zien. Daarnaast is er maandelijks een knutselactiviteit voor de kinderen. Alle andere ochtenden is er vooral ruimte voor ontmoeting en het uitwisselen van ervaringen.

Is er begeleiding aanwezig tijdens de koffieochtenden?
Tijdens de koffieochtenden zijn er altijd minimaal 2 gastvrouwen aanwezig. Zij zorgen dat alles klaar staat, bereiden de knutselactiviteiten voor en regelen koffie en thee.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Het Bonkelaarhuis

Bonkelaarplein 7

0184 420539

info@bonkelaarhuis.nl www.bonkelaarhuis.nl
Deel dit bericht met je vrienden!