maandag 13 juli 2020

Alles over Sliedrecht

Knots - valt in het water (6-12 jaar)

24 augustus 2020
Van maandag 24 augustus 2020 tot en met vrijdag 28 augustus 2020
Van 09:00 uur tot en met 12:00 uur

KNOTS is niet meer weg te denken uit Sliedrecht. Een week voor kinderen van 6 t/m 12 jaar waar plezier centraal staat en kinderen kunnen genieten van hutten bouwen, sporten, knutselen en techniek.

Helaas zal KNOTS dit jaar vanwege de coronacrisis niet terugkeren, zoals we gewend zijn.

Stichting Open Jeugdwerk Sliedrecht (SOJS) heeft een andere invulling bedacht voor KNOTS. Het thema is: "Knots valt in het water". Dit jaar zal KNOTS gehouden worden van maandag 24 t/m 28 augustus 2020.

KNOTSbox
Er gaat dit keer gewerkt worden met een KNOTSbox. In deze box bevinden zich materialen waarmee kinderen thuis verschillende activiteiten kunnen doen. Deze activiteiten zullen via het KNOTS journaal iedere dag bekend worden gemaakt. Ook zullen kinderen uitgedaagd worden om van de activiteit die ze uitvoeren een foto of video te maken en deze te delen op de sociale media van de SOJS. Op deze manier kunnen er leuke prijzen gewonnen worden! Wat de KNOTSbox zal gaan kosten, wordt later bekend gemaakt.

Er komt nog meer!
Gedurende de KNOTSweek zullen op het ijsbaanterrein verschillende sportactiviteiten aangeboden worden. Ben je nieuwsgierig houd de Facebookpagina en website van SOJS in de gaten. Hierop worden iedere week nieuwe activiteiten bekendgemaakt!

Ben je enthousiast geworden en wil je graag meedoen? 
Vanaf 8 juli kan er ingeschreven worden in de winkel van Top1Toys aan het Burgemeester Winkelerplein 7. Voorafgaand aan de KNOTSweek komt er een moment waarop ouders langs de SOJS moeten komen om de KNOTSbox op te halen. Hier worden t.z.t. afspraken over gemaakt, om het afhalen in goede banen te leiden.

Foto: SOJS - Huttenbouwen (uit een eerdere editie van KNOTS)

Info

Organisator:

Adres:

Website:

SOJS

Thuis / IJsbaanterrein

www.sojs.nl
Deel dit bericht met je vrienden!