woensdag 1 december 2021

Alles over Sliedrecht

Muziekvereniging Crescendo tijdens Week van de Opvoeding

Muziekvereniging Crescendo tijdens Week van de Opvoeding

08 oktober 2014
Van 10:00 uur tot en met 11:00 uur

Ook Muziekvereniging Crescendo Sliedrecht levert dit jaar haar bijdrage aan de Week van de Opvoeding. Op woensdag 8 oktober zal voor de allerkleinsten een workshop ‘Muziek op Schoot’ worden gegeven in de bibliotheek van Sliedrecht. Daarnaast geeft het B-orkest van Crescendo op zaterdag 11 oktober spetterende optredens rond het thema ‘Ik tel tot tien’ samen met drie kinderkoren.

‘Muziek op Schoot’ is een cursus speciaal voor kinderen van 1 tot en met 4 jaar waarin de peuters samen met (groot)ouders kennis maken met muziek. Onder leiding van docente Annet Kleinjan van Muziekvereniging Crescendo leren de peuters zowel bekende als onbekende liedjes. De workshop wordt gegeven op woensdag 8 oktober van 10.00-11.00 uur in de bibliotheek van Sliedrecht. Wilt u graag samen met uw (klein-)kind kennismaken met muziek? Opgeven voor deze workshop kan via de e-mail: f.dubbeld@rivas.nl of per telefoon: 0184-420539.

Op zaterdag 11 oktober geeft het B-orkest van Crescendo onder leiding van dirigent Paul Langerman een drietal concerten. Samen met de kinderkoren ‘Laudate Daum’, ‘Jonge klanken’ en ‘De Wingerknopjes’ zullen de jonge muzikanten een groots optreden verzorgen. In het thema ‘Ik tel tot tien’ worden er muziekstukken gespeeld zoals ‘Op een onbewoond eiland’, ‘Pippi Langkous’, ‘Klaar voor de start’ en ‘CanCan’. U bent van harte welkom om het B-orkest en de kinderkoren te bewonderen in de grote hal van het gemeentekantoor in Sliedrecht om 14.00 uur, 16.00 uur of 19.00 uur.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Muziekvereniging Crescendo Sliedrecht

Muziekvereniging Crescendo Sliedrecht.

www.crescendosliedrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!