vrijdag 26 februari 2021

Alles over Sliedrecht

Online KinderBijbeldag (groep 1 t/m 5)

24 februari 2021
Van 09:30 uur tot en met 00:00 uur

In de voorjaarsvakantie worden voor kinderen uit groep 1 t/m 5 twee activiteiten georganiseerd! De kinderen kunnen op 24 én 25 februari kijken naar en meedoen met twee speciale online uitzendingen.
 


Om het feest compleet te maken, meld je je aan voor de enige echte DuikErin GoodieBag  Aanmelden kan tot 16 februari. In de goodiebag zit onder andere wat lekkers om te eten en te drinken, een Bijbelverhaal, proefjes, puzzels en natuurlijk alle materialen voor een knutsel!
(Ben je te laat met aanvragen, de uitzendingen zijn ook zonder goed te volgen!)
 


Op woensdagmorgen 24 februari staat het thema ‘Stap uit je boot’ centraal, en kunnen de kinderen genieten van een programma met toneel, zingen, Bijbelverhaal en knutselen. Deze uitzending start om 9.30 uur en is eventueel later terug te kijken.

Op donderdagmorgen 25 februari komt kindertheater Poppen&Meer (Carla Vis) een voorstelling geven. Koning Liefdevol zal zich aan ons voorstellen. We zien wat er met zijn kluis gebeurd én we speuren mee met inspecteur Hoezo!  Deze uitzending start om 10.30 uur en is niet terug te kijken!

Meer informatie is te vinden op www.echtbelangrijk.nl/bijbeldag/

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Bijbeldag Sliedrecht

Online

www.facebook.com/Bijbeldag2021
Deel dit bericht met je vrienden!