woensdag 1 december 2021

Alles over Sliedrecht

Proefles Bijbelcursus

Proefles Bijbelcursus

17 januari 2019
Van 19:30 uur tot en met 21:00 uur

Vandaag start een nieuwe Bijbelcursus in Sliedrecht: “Iedereen zou de Bijbel moeten lezen”
De Bijbel is het meest gelezen en geliefde boek aller tijden. De inhoud van de Bijbel veroudert nooit en is toch blijvend actueel. Door de tijd heen heeft de boodschap van de Bijbel miljoenen m ensen aangesproken.

De Bijbel is bijzonder. De Bijbel is het Woord van God Zelf. Het is Zijn boodschap voor de mens. Door de Bijbel is het mogelijk om God te leren kennen en Hem te ontmoeten. De Bijbel verandert levens van mensen. Dat is het meest bijzondere aan de Bijbel.

Het lezen van de Bijbel is niet altijd even gemakkelijk. Met de gratis Bijbelcursus willen we je graag helpen om de Bijbel te leren lezen. De Bijbelcursus is een goede manier om kennis te maken met het christelijk geloof. Tijdens de cursus wordt de Bijbel in vogelvlucht behandeld.

De Bijbelcursus wordt één keer in de twee weken op donderdagavond gegeven. De avonden beginnen om 19:30 (inloop vanaf 19:15 uur). Een cursusavond duurt tot ongeveer 21:00 uur. In totaal bestaat de cursus uit 16 lessen. De cursus wordt gegeven in ’t Middelpunt, Middeldiepstraat 23.

Iedereen is vandaag van harte welkom om de proefles mee te maken. De Bijbelcursus is gratis en vrijblijvend. Tijdens de proefles krijg je een cursusmap en een gratis Bijbel. Kijk voor meer informatie en aanmelden op: gastinbethel.nl/bijbelcursus

Deel dit bericht met je vrienden!