zondag 28 november 2021

Alles over Sliedrecht

Samen lunchen voor alleen gaanden 65+

Samen lunchen voor alleen gaanden 65+

14 juni 2017
Van 11:30 uur tot en met 13:30 uur

Bent u op zoek naar wat gezelligheid of wilt u eens even het huis uit om onder de mensen te komen? Kom dan gezellig samen lunchen.
Wij zijn een aantal dames die het leuk vinden om voor u een heerlijke lunch te bereiden. Voor een klein bedrag kunt u van allerlei lekkers genieten in een plezierige omgeving.

Wij willen iedereen die single, weduwe, weduwnaar of gescheiden en de 65 jaar gepasseerd is ontmoeten. Wij ontvangen u met iets lekkers en een glaasje fris, waarna wij met elkaar de lunch zullen gebruiken.

Vandaag nodigen wij u van harte uit om op deze gezellige manier in contact te komen met andere mensen, schroom niet om iemand mee te brengen. Iedereen is welkom om samen van een “gewoon moment” iets bijzonders te maken. Vanaf 11.30 uur bent u welkom in De Handpalm, Merwestraat 13. De middag duurt tot ca. 13.30 uur.

Voor deze lunch vragen wij een bijdrage van € 4,-. Alleen bij voldoende aanmeldingen kunnen wij het door laten gaan. Heeft u vragen of wilt u zich opgeven, doe dit dan uiterlijk zaterdag 10 juni via het volgende mailadres: maaltijdenproject@hervormdsliedrecht.nl of bel Caroline van Tent 413095 of Dikky Koppelaar 421345.

Deel dit bericht met je vrienden!