zondag 28 november 2021

Alles over Sliedrecht

The Masterplan - Oasis Tribute in The Moonshine

The Masterplan - Oasis Tribute in The Moonshine

30 maart 2019
Van 21:30 uur tot en met 00:30 uur

Ooit betitelt als de nieuwe Beatles en als één van de “grote vier” Britse bands met Suede, Pulp en Blur niet weg te denken uit de 90's, Oasis! De rockband uit Manchester vloeide in 1991 voort uit een eerdere band, The Rain, en bestond oorspronkelijk uit Liam Gallagher, Paul "Bonehead" Arthurs, Paul "Guigsy" McGuigan en Tony McCarroll. Toen later Liam's oudere broer Noël zich bij de band voegde was de vaste bezettting compleet, al zou deze in de loop der jaren de nodige veranderingen ondergaan.

Het eerste wapenfeit op plaat kwam in 1995 toen Oasis met hun eerste album “Definitely Maybe” het snelstverkopende debuutalbum tot dat moment afleverende. Na het succesvolle tweede album in 1995, “(What's the Story) Morning Glory?”, volgde in 1997 “Be Here Now” waarvan er in recordtempo 8 miljoen exemplaren over de toonbanken vlogen. In de jaren erna zou de band nog 4 albums en een aantal compilaties uitbrengen waarna een zoveelste ruzie tussen de broeders Gallagher in 2009 het einde van de band zou inluiden toen Noel de band verliet en Liam met de resterende bandleden doorging onder de nieuwe bandnaam  Beady Eye.

Vanavond is de band voor even terug met een tribute van The Masterplan, een samenwerking van vijf internationale musici. Het kenmerkende geluid van Oasis herleeft in een avond boordevol met de beste nummers als Wonderwall, Back in anger, Cigarettes & Alcohol, Rock'n'Roll Star, Columbia en nog veel meer... The Masterplan staat voor een onvervalste avond Oasis inclusief de houding, presentatie en natuurlijk het gevoel van de band uit Manchester. We hebben de garantie gekregen dat Liam en Noel het weer prima met elkaar kunnen vinden dus redenen te over voor een top avond in The Moonshine.

De entree in The Moonshine is altijd gratis.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

The Moonshine

Stationsweg 3

085-8881517

info@themoonshine.nl www.themoonshinesliedrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!