woensdag 1 december 2021

Alles over Sliedrecht

Veteranententoonstelling

Veteranententoonstelling

11 juni 2015
Van donderdag 11 juni 2015 tot en met vrijdag 19 juni 2015


Op donderdag 11 juni om 15:30 uur opent burgemeester Bram van Hemmen de tentoonstelling 'Veteranen: ingezet in dienst van vrede' in de hal van het gemeentekantoor in Sliedrecht. Deze landelijke tentoonstelling geeft de bezoekers een indringend beeld van het werk van de Nederlandse veteranen.

De tentoonstelling biedt meer informatie over Veteranendag en laat zien waar ter wereld Nederlandse veteranen actief zijn of zijn geweest. Ook kunnen via een touchscreen acht verschillende verhalen van veteranen gevolgd worden. De tentoonstelling krijgt een mooie plek naast de Wall of Honour die sinds Bevrijdingsdag al in Sliedrecht staat. Hier kunnen mensen een witte anjer inprikken en een boodschap achterlaten voor veteranen.

Tot en met 19 juni blijft de tentoonstelling in het gemeentekantoor staan, daarna wordt deze verplaatst naar De Lockhorst waar op zaterdagavond 20 juni het Veteranenconcert van de Marinierskapel plaatsvindt, met medewerking van "YesSister, JazzSister". Hiervoor zijn nog kaarten verkrijgbaar à 5 euro. Kijk hier voor meer informatie.

Info

Organisator:

Adres:

Gemeente Sliedrecht

Gemeentekantoor

Deel dit bericht met je vrienden!