woensdag 1 december 2021

Alles over Sliedrecht

Workshop Etiketten lezen

Workshop Etiketten lezen

04 maart 2015


Temidden van de overvloed aan voedsel in onze welvaartsmaatschappij is het wel eens moeilijk om een verstandige keuze te maken. Niet alleen omdat alles er even smakelijk en verleidelijk uitziet, maar ook doordat veel producten zo zijn samengesteld dat het moeilijk is te achterhalen wat ze u leveren aan energie en voedingsstoffen.

Etiketten van voedingsmiddelen bevatten veel informatie. Maar het is vaak moeilijk te begrijpen. Wat betekenen die E-nummers? En waar moet u op letten bij het suiker- of vetgehalte? Dit alles komt aan bod tijdens de workshop 'Etiketten lezen’.

De workshop is bedoeld voor iedereen die bewuste voedingskeuzes wil maken. De workshop is erg handig als u wilt opletten met het suiker- en of vetgehalte in uw voeding. Of wanneer u een voedselovergevoeligheid heeft en hierdoor dient te letten op bepaalde voedingsstoffen.

Deelname is geheel gratis. Deelname aan de workshop Etiketten lezen is alleen mogelijk na aanmelden bij het secretariaat van het Expertisecentrum Voeding en Leefstijl van Rivas: telefoonnummer: (0183) 64 43 40 (bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 12.30 uur); e-mail: vodi@rivas.nl

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Rivas

Gezondheidscentrum Baanhoek West

0183-644340

vodi@rivas.nl www.rivas.nl
Deel dit bericht met je vrienden!