zondag 27 september 2020

Alles over Sliedrecht

Zingen en smikkelen (2-6 jaar)

24 januari 2020
Van 10:00 uur tot en met 11:30 uur

De 10 mooiste dagen van het jaar komen er weer aan: de Nationale Voorleesdagen! Van 22 januari t/m 1 februari maken we van voorlezen een feestje. Dit gebeurt natuurlijk het hele jaar door. Maar tijdens de Nationale Voorleesdagen schenken we nóg meer aandacht aan voorlezen aan baby’s, peuters en kleuters. Dit doen we door middel van de mooiste verhalen en de leukste activiteiten. Het Prentenboek van het Jaar, Moppereend, en de andere boeken uit de Prentenboek TopTien staan hierbij centraal.

Wat is er te doen in Bibliotheek Sliedrecht?
Op vrijdag 24 januari trappen we de Nationale Voorleesdagen af met Zingen & Smikkelen. Eerst gaan we samen lezen, dansen, spelen en zingen met de workshop van Zingen & Zo. Daarna is het tijd voor een mooi verhaal van Moppereend én lekker eten tijdens een feestelijke Voorleesbrunch. Mede mogelijk gemaakt door de Albert Heijn in Sliedrecht. De toegang is gratis en aanmelden kan via debibliotheekaanzet.nl/voorleesdagen. Voor kinderen van 2 t/m 6 jaar.

En psst, het wordt nog leuker. Want alle nieuwe jeugdleden ontvangen een vingerpoppetje van Moppereend. Zien we jou en je kleintje in de bibliotheek?

Praktische informatie
Wat:                Zingen & Smikkelen
                        Vrijdag 24 januari, 10.00 tot 11.30 uur
                        Gratis toegang
                        Aanmelden gewenst

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Bibliotheek AanZet Sliedrecht

Scheldelaan 1

www.debibliotheekaanzet.nl
Deel dit bericht met je vrienden!