zondag 28 november 2021

Alles over Sliedrecht

Zomeravond Volleybal Toernooi

Zomeravond Volleybal Toernooi

21 juni 2017
Van 18:30 uur tot en met 22:15 uur

Kom ook dit jaar naar het Zomeravond Volleybal Toernooi van volleybalvereniging Sliedrecht Sport. Het volleybaltoernooi vindt dit jaar plaats op woensdag 21 juni 2017 op de sportvelden van voetbalvereniging Sliedrecht. De wedstrijden beginnen om 18.30 uur en duren tot ongeveer 22.15 uur.

Inschrijving
Er kan worden ingeschreven in 3 klassen dames, heren en gemengd. Hiernaast kan je kiezen in sterkte van de poule. Het inschrijfgeld bedraagt € 50 per team. Ieder team wordt verzocht af en toe een wedstrijd te fluiten. Elk team moet uit minstens 6 spelers bestaan, waarbij voor de gemengde teams geldt dat er altijd 3 dames in het veld moeten staan.
Inschrijven doe je per team, het liefst via de aanmelding op deze website. Dit is wel zo snel en zo makkelijk. Je kunt ook het inschrijfformulier downloaden en opsturen naar het hierop vermelde adres. De inschrijving sluit op zaterdag 17 juni 2017.

Consumpties
Alle consumpties worden op de avond van het toernooi contant afgerekend. Uiteraard kunt u ook de gebruikte consumpties op de "rekening" van uw bedrijf zetten. Uw bedrijf ontvangt dan na afloop een rekening van VV Sliedrecht.

Doorgang van het toernooi
Wanneer het toernooi, door slecht weer, deze avond niet door kan gaan, zal het toernooi helaas niet worden verplaatst en komt dan te vervallen. Op de site zullen wij zo snel mogelijk laten weten of het toernooi doorgaat. Bellen hoeft dus niet, gewoon woensdag even op de deze site kijken!

Het wedstrijdprogramma staat op de dag van het toernooi (maar waarschijnlijk al eerder) op de website. Het programma is op woensdag 21 juni na 17.30 uur af te halen bij het wedstrijdsecretariaat bij de sportvelden. Wees vooral op tijd bij de sportvelden, want het programma kan altijd nog onverwachts aangepast worden door omstandigheden!

Meer informatie vind je op de website

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

Volleybalvereniging Sliedrecht Sport

de sportvelden van voetbalvereniging Sliedrecht, Sportlaan 7

zomeravond@sliedrechtsport.nl www.zomeravondvolleybal.nl
Deel dit bericht met je vrienden!