Sliedrecht Sport juicht voor 410 jaar aan jubilarissen

03 juli 2019
Sliedrecht Sport juicht voor 410 jaar aan jubilarissen

SLIEDRECHT - Tijdens de algemene ledenvergadering op 2 juli zijn leden met een aaneengesloten lidmaatschap van 25, 40 en 50 jaar in het zonnetje gezet. Bij elkaar opgeteld ging het om 410 jaar aan lidmaatschap.

Vanwege andere verplichtingen kon niet iedereen aanwezig zijn, maar het dozijn leden dat een jubileum te vieren had, bestond uit Sjaak Batenburg en Joris van Wijngaarden, die beiden 50 jaar lid zijn. Het kwartet Nel Koppelaar, Joke van Wijngaarden, Jerry van Rekom en Ad Slieker is al 40 jaar trouw lid en Mara Kortland, Rob van Harten, Bart-Jan van der Mark, Ruben van Mourik, Arie van Tiggelen en Martijn van der Valk vierden hun 25 jarig lidmaatschap van de blauw-witte volleybalvereniging.

Foto
(vlnr) Sjaak Batenburg, Ruben van Mourik, Rob van Harten, Mara Kortland en Joris van Wijngaarden (foto: Hans van Wijngaarden).

Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.