Swingmarket per direct gesloten

11 juli 2019

SLIEDRECHT - Per 11 juli 2019 is de Swingmarket aan de Kerkbuurt definitief gesloten.
Dit meldt de Swingmarket op hun eigen Facebookpagina.

Er is geen reden genoemd voor de sluiting, maar uit eerdere berichten blijkt, dat het vaak erg rustig was op de Kerkbuurt. Dus waarschijnlijk was het financieel niet meer te bolwerken.

Swingmarket was het sociale warenhuis voor de minima. Het deed op deze manier iets aan de armoede in de eigen regio. Verder ging de Swingmarket ook verspilling van voedsel tegen en hielpen ze mensen bij het vinden van oplossingen en bij het verhogen van de zelfredzaamheid .

De winkel was geopend sinds 25 maart 2017.

Onlangs is de Swingmarket in Rotterdam-Noord ook gesloten, dus blijft nu alleen nog de vestiging Rotterdam Keizerswaard over.

Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.