Mirte van der Sluijs completeert Dames 2 Sliedrecht Sport

15 juli 2019
Mirte van der Sluijs completeert Dames 2 Sliedrecht Sport

SLIEDRECHT - Met de komst van Mirte van der Sluijs is Dames 2 van Sliedrecht Sport geheel op orde. De 16-jarige passer-loper komt over van het Talentteam en speelde daarvoor bij Next Volley Dordrecht.

Na het kampioenschap en de promotie naar de Topdivisie kon Dames 2 eerder al de komst van diagonaal Dagmar Mourits (Next Volley) en middenaanvalster Nienke Snelting (Vollingo) bekend maken. Jeugdinternational Van der Sluijs completeert het dozijn.

Trainer-coach André van Leeuwen geeft aan bijzonder trots te zijn dat Van der Sluijs voor Sliedrecht heeft gekozen. "Een fantastische aanvulling, waardoor we met een compleet team naar de Topdivisie kunnen.”


Foto: Mirte van der Sluijs in actie (foto: Rudy Biekant)

Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.