Er vandoor op gestolen fiets

19 maart 2011 door Ad van Herk

SLIEDRECHT -urveillerende agenten zagen op vrijdagavond 18 maart een fietser zonder licht fietsen op de Thorbeckelaan. Bij het zien van de agenten ging hij er snel vandoor. Op de Zuiderzeestraat werd hij staande gehouden. De man kon zich niet identificeren en gaf een valse naam op. De fiets waar de man op reed, bleek gestolen te zijn en is in belslag genomen. De 39-jarige man uit Sliedrecht is mee genomen naar het bureau voor verhoor.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.