Dankzij tip alerte melder twee verdachten voor diefstal op bouwterrein aangehouden

07 april 2011 door Ad van Herk

SLIEDRECHT -Op een bouwterrein aan de Parallelweg ter hoogte van het einde van de Pergolesilaan heeft de politie dankzij een tip van een alerte melder op dinsdagavond 5 april twee Rotterdammers van 25 en 36 aangehouden op verdenking van diefstal. De melder gaf omstreeks 21.45 uur door dat een hek openstond en twee mannen op het terrein liepen die een voertuig met een laadbak bij zich hadden. Agenten die snel ter plaatse konden zijn troffen de twee aan op het moment dat zij kisten met steigermateriaal inladen.

 

Bij het zien van de politie gingen zij er direct vandoor en verscholen zich in één van de nabijgelegen gebouwen. Met behulp van een politiehond werd een zoekactie opgezet.

 

 

De 25-jarige man koos eieren voor zijn geld en kwam zelf tevoorschijn. Niet veel later werd ook zijn maatje aangetroffen, hij werd tijdens de aanhouding door de politiehond in zijn arm gebeten en hiervoor daarna behandeld. De verdachten zijn in verzekering gesteld, de politie doet verder onderzoek naar de zaak.

 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.