Zomerwedstrijd bij Vissen Anders Actieven

22 april 2011 door Ad van Herk

SLIEDRECHT -De vissers van de visclub Anders Actieven visten afgelopen donderdagmiddag de derde zomerwedstrijd in de Graafstroom bij café West.  De totale vangst was 2,8 kg. Het was een zomerse dag, maar de vis was weer niet aanwezig.

De beste vijf vissers waren:
1e  J. v. Genderen    800 gram
2e  J. Stam      700 gram
3e  G. den Hartog    450 gram
4e  G. Brandwijk    350 gram
5e  H. Muilwijk    150 gram

De  volgende  zomerwedstrijd is op 28 april in de putten in Goudriaan. Loten om 13.00 uur. Vissen van 13.30 tot 16.30 uur. Het Project Anders Actieven is in principe bedoeld voor iedereen die op een of andere manier gebruik maakt van een sociale regeling. Inwoners van Sliedrecht, Papendrecht, Hardinxveld-Giessendam en de Graafstroom kunnen hieraan deelnemen. Voorwaarden voor deze wedstrijden zijn dat de hengel niet langer dan negen meter is en dat er niet gevist mag worden met gekleurd voer of rode maden.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.