Schuur in brand

28 april 2011 door Ad van Herk

SLIEDRECHT -Een schuur achter een boerderij aan de Kweldamweg heeft in de nacht van woensdag op donderdag 28 april in brand gestaan. De bewoners van de boerderij werden wakker van geluid en zagen schuur met daarin machines en hooi branden. De oorzaak is niet bekend. De brandweer bluste de brand en kon voorkomen dat deze zich verder kon uitbreiden.

 

Er kwam een kleine hoeveelheid asbest vrij op het terrein waar het pand op staat. De afdeling Forensische Opsporing doet pas onderzoek naar de brand wanneer het gebied asbestvrij is.

 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.