Automobilisten aangehouden voor rijden onder invloed

17 april 2013 door Ad van Herk

SLIEDRECHT -Een 29-jarige Dordtenaar is op de Rembrandtlaan in de nacht van zondag op maandag 30 mei aangehouden vanwege rijden onder invloed. Agenten controleerden de man net na 02.00 uur. Hij blies een Alert en werd meegenomen naar het politiebureau.

 

Daar resulteerde de blaastest in een waarde van 385 ug/l. De man kreeg een rijverbod van 5 uur opgelegd. Hij bleek eveneens niet in het bezit van een rijbewijs, hiervoor wordt een afzonderlijk proces-verbaal opgemaakt. Ook een 39-jarige vrouw uit Puttershoek reed onder invloed toen agenten haar op de N216 net na middernacht controleerden. De vrouw blies 485 ug/l en kreeg eveneens een rijverbod van 5 uur opgelegd. Ook hiervoor wordt een proces-verbaal opgemaakt.

 

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.