Tiende zomerwedstrijd voor visclub Anders Actieven

16 juni 2011 door Ad van Herk

SLIEDRECHT -De vissers van de visclub Anders Actieven visten afgelopen donderdagmiddag de tiende zomerwedstrijd in de Goudriaanse Put.  De totale vangst was 3,350 kg. De vis had er niet veel trek in. Het weer was goed.

 

 

De beste vissers waren:

 

 

 

1e  G. Brandwijk    750 gram

 

 

2e  A. van Dijken    550 gram

 

 

3e  G.D. v. Noordenne    550 gram

 

 

4e  H. Muilwijk    450 gram

 

 

5e  J. Stam    450 gram

 

 

 

De  volgende  zomerwedstrijd is op 16 juni in de Graafstroom bij Café West. Loten om 13.00 uur. Vissen van 13.30 tot 16.30 uur. Het Project Anders Actieven is in principe bedoeld voor iedereen die op een of andere manier gebruik maakt van een sociale regeling. Inwoners van Sliedrecht, Papendrecht, Hardinxveld-Giessendam en de Graafstroom kunnen hieraan deelnemen. Voorwaarden voor deze wedstrijden zijn dat de hengel niet langer dan negen meter is en dat er niet gevist mag worden met gekleurd voer of rode maden.

 

 

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.