Muziekdiploma

27 juni 2011 door Ad van Herk

SLIEDRECHT -In de afgelopen weken werden er weer praktijkexamens afgenomen bij Muziekvereniging Crescendo. Voor veel muzikanten een spannende tijd, maar ook nu werd al het harde studeren weer beloond met mooie cijfers en een officieel diploma. De diploma’s werden vorige week uitgereikt door wethouder Lavooi.

 

 

De volgende muzikanten behaalden hun A-diploma: Marije Kornet op keyboard, Rick van Dijk op piano, Ilse van Wingerden op piano, Lisa van Tuijl op piano, Vera van Wijk op piano, Lianne van Dijk op dwarsfluit en Doreen Alblas op klarinet. Het B-diploma werd behaald door Marjolein Stip op piano, Romy den Otter op klarinet, Christianne Blijleven op piano, Marline van Noorloos op klarinet, Eline Punt op piano, Roos van den Berg op keyboard en Wilbert Versluis op keyboard. Er waren ook nog twee pianistes die hun C-examen met goed gevolg aflegden, te weten Tamar de Jager en Henrike van Tuijl. Henrike behaalde maar liefst een gemiddelde 9,3 voor haar examen en was dan ook terecht met lof geslaagd.

 

 

 

 

Daarnaast was er ook weer een flinke groep AMV-ers die hun welverdiende diploma in ontvangst mocht nemen van de wethouder. De volgende muzikantjes hebben de twee-jarige cursus Algemene Muzikale Vorming volledig en succesvol afgerond: Ingeborg van de Dool, Janneke Dekker, Jelle van Tuijl, Lieke Dekker, Lucia Zonnenberg, Maurits de Heer, Maurits van der Zwan, Miriam Spriensma en Wendy de Jong. Er was ook een groep die een certificaat kreeg omdat ze na 1 jaar AMV-les stopten met de cursus. Een deel van deze kinderen stapt nu al over naar een instrument en gaat in het AMV-orkest spelen. Het gaat om de volgende AMV-ers: Alex van den Oudenhoven, Anna Teeuw, Daniël van Meerendonk, Jelle Roukes, Lieke de Jong, Rozalien Roukens, Steven Boers, Theresia Zwartbol en Tijmen Meijwaard.

 

 

 

 

Op de foto ziet u alle trotse geslaagde muzikanten samen met wethouder Lavooi. Voor meer informatie over de cursus Algemene Muzikale Vorming of instrumentale lessen bij Muziekvereniging Crescendo, kunt u terecht op www.crescendosliedrecht.nl of bel naar 0184-420201.

 

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.