Motorfiets onderuit:

04 juli 2011 door Ad van Herk

SLIEDRECHT -Een 55-jarige motorrijder uit Rotterdam en zijn echtgenote (leeftijd onbekend)  zijn op 1 juli rond 19.15 uur hard onderuit gegaan toen de motor waarop zij reden een klapband kreeg en beiden ten val kwamen. Het eenzijdig ongeval gebeurde op de A15 ter hoogte van Sliedrecht en gebeurde op het moment dat de man zo’n 100 kilometer per uur reed. Alleen de passagiere raakte gewond: zij had mogelijk letsel aan haar enkel en is naar het ziekenhuis gebracht. De motor is weggesleept.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.