Verdachten van auto-inbraak aangehouden

22 mei 2013 door Ad van Herk

SLIEDRECHT -Twee Bredanaars van 19 en 21 jaar, een Bredase van 22 jaar en een 19-jarige man uit Prinsenbeek zijn op 7 augustus in Sliedrecht aangehouden. Een getuige zag hen rond 04.20 uur op een parkeerplaats aan de Rijnlaan langs allerlei geparkeerde auto’s rondstruinen en belde de politie. Agenten vonden drie van de vier personen bij twee geparkeerde auto’s aan en hielden hen aan. De vierde werd korte tijd later in de buurt gevonden en eveneens aangehouden. Een aantal auto’s aan de Rijnlaan bleken vernield en open te zijn gemaakt. De twee auto’s waar de verdachten mee reden zijn inbeslaggenomen en weggetakeld. De vier zitten vast.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.