Brandje geblust met twee emmers water

29 mei 2013 door Ad van Herk

SLIEDRECHT -Een beginnend brandje is snel geblust met twee emmers water. Een accu vatte op donderdagavond 25 augustus 2011 vlam. Deze zat in een koffer met geluidsapparatuur. De bewoner merkte op tijd het brandje. Een buurman hielp en gooide water over de koffer. De brandweer rukte direct uit met twee blusvoertuigen naar de woning aan de Grevelingenlaan in Sliedrecht maar hoefde dus geen bluswerk meer te verrichten.

 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.