Tweetal aangehouden voor vernieling aan auto

28 augustus 2011 door Ad van Herk

SLIEDRECHT -De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag 28 augustus een 18-jarige man uit Ottoland en een 14-jarige jongen uit Molenaarsgraaf aangehouden. Een getuige zag die nacht hoe een groepje bij diverse auto’s aan de Professor Lorentzlaan spiegels vernielde. Een buurtbewoner probeerde vervolgens een van de verdachten tegen te houden, maar deze wist na een worsteling te ontkomen. Agenten kwamen direct na de melding ter plaatse en wisten aan de hand van het signalement even verderop de 18-jarige man en de 14-jarige jongen aan te houden. Zij zijn voor verhoor meegenomen naar het bureau. De politie maakte proces-verbaal tegen hen op.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.