Aangehouden voor geluidsoverlast

30 augustus 2011 door Ad van Herk

SLIEDRECHT -Agenten hebben een 31-jarige man uit Sliedrecht aangehouden nadat hij verschillende keren geluidsoverlast veroorzaakte. De aanhouding gebeurde op dinsdag 30 augustus 2011 rond 01.45 uur. Eerder die nacht waren politiemensen ook al aan de deur geweest bij de woning aan de Thorbeckelaan in Sliedrecht. De verdachte draaide harde muziek en liep op zijn balkon te schreeuwen. De man had ook gedronken en de agenten probeerden af te spreken dat de 31-jarige het rustig aan zou doen. Even later kwam er weer een melding en nu zou hij tegen de verwarmingsbuizen aan het schoppen zijn. Agenten zagen dat de verdachte een paar trappen gaf tegen de balustrade en besloten hem toen aan te houden voor burengerucht.

 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.