Mishandeling en vernieling

04 september 2011 door Ad van Herk

SLIEDRECHT -Op verdenking van mishandeling en vernieling is een 19-jarige man uit Sliedrecht aangehouden. Op zondag 4 september 2011 kwam er omstreeks 01.45 uur een melding van een vechtpartij bij een horecagelegenheid aan het Burgemeester Winklerplein in Sliedrecht. De verdachte had een 21-jarige man uit Sliedrecht geslagen met een kettingslot. De broer van het slachtoffer bemoeide zich ermee met als gevolg dat de verdachte zijn auto vernielde met het kettingslot. Op de Kerkbuurt vonden agenten de verdachte die vertelde ook aangifte te willen doen.

 

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.