Man zonder rijbewijs en met alcohol op achter het stuur aangehouden

16 september 2011 door Ad van Herk

SLIEDRECHT -Een 40-jarige man uit Sliedrecht is in de nacht van woensdag op donderdag door de politie aangehouden wegens rijden zonder rijbewijs en rijden onder invloed van alcohol. Surveillerende agenten controleerden de automobilist in de Sperwestraat in Sliedrecht. De man moest blazen, hier kwam een alcoholpromillage uit van 1,4. Bij controle van zijn gegevens bleek de man helemaal geen rijbewijs te hebben. Er wordt proces-verbaal opgemaakt.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.