Aanrijding tussen auto en bromfiets

19 september 2011 door Ad van Herk

SLIEDRECHT -Maandagochtend 19 september heeft op de Parallelweg een aanrijding plaatsgevonden tussen een auto en een bromfiets. Een 58-jarige man uit Oudekerk aan de Amstel kwam vanuit de richting van Wijngaarden rijden en wilde rechtsaf de Parallelweg op rijden. Daarbij zag de man een 42-jarige vrouw uit Sliedrecht die daar met haar bromfiets reed over het hoofd. Een aanrijding was het gevolg, waarbij de vrouw ten val kwam. Een ambulance kwam hierop ter plaatse en heeft de vrouw ter controle meegenomen naar het ziekenhuis.

 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.