Fietser beledigt agenten

16 januari 2012 door Ad van Herk

SLIEDRECHT -Voor belediging is een 18-jarige man uit Papendrecht aangehouden. Hij fietste op vrijdagavond 13 januari 2012 over het fietspad langs de rijksweg A15 in de richting van de Ouverture in Sliedrecht. De agenten reden hem op het fietspad tegemoet en zagen dat de fiets geen verlichting voerde. Ze draaiden om en direct stak de verdachte zijn middelvinger op. Tijdens het uitschrijven van de bekeuring begon de 18-jarige met allerlei beledigende opmerkingen en wilde bij zijn aanhouding er nog vandoor gaan. De politiemensen brachten de fietser over naar de politiecel.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.