VV Sliedrecht speelt 'straf-uitwedstrijd' gelijk

17 april 2013 door Ruben
VV Sliedrecht speelt 'straf-uitwedstrijd' gelijk

SLIEDRECHT - VV Sliedrecht heeft dinsdag 16 april met 1-1 gelijkgespeeld tegen Terneuzense Boys. Evert-Jan van Opdorp (Terneuzense Boys) en Fitim Meha zorgden voor de doelpunten.

De wedstrijd werd in maart al gespeeld, maar de uitslag (6-1 voor VV Sliedrecht) werd ongeldig verklaard. De Sliedrechtse ploeg had namelijk een geschorste speler in het veld staan, die ook nog eens drie keer scoorde. De KNVB greep in, pakte de drie punten terug en bepaalde dat de wedstrijd naar Zeeland verplaatst moest worden. Er werd beroep aangetekend tegen deze maatregelen, maar dit werd verworpen. Dit meldden wij dinsdag al op onze site.

Promotie voor de ploeg van trainer John de Wolf is door het gelijkspel ver weg. Met nog vier wedstrijden te gaan, is de achterstand op koploper Pelikaan acht punten. Zaterdag 20 april komt nummer acht Drechtstreek naar Sportpark de Lockhorst.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.