Gemeente feliciteert genomineerden voor ondernemer van het jaar

15 mei 2013
Gemeente feliciteert genomineerden voor ondernemer van het jaar

SLIEDRECHT - Vier Sliedrechtse ondenemers zijn genomineerd voor prijzen tijdens het jaarlijkse Business Event Merwestroom. Het businessevent zet ondernemers uit de gemeenten Sliedrecht, Hardinxveld-Giessendam en Molenwaard in het zonnetje. De gemeente Sliedrecht is partner van het event en vindt het belangrijk om juist in economisch moeilijke tijden succesvolle ondernemers een steun in de rug te geven.

Op 17 juni zullen de winnaars bekend worden gemaakt. De gemeente feliciteert deze vier ondernemers alvast van harte met hun nominatie, een prestatie op zich!

 

De genomineerde ondernemers uit onze gemeente zijn: 

- In de categorie 'starters': de Melson Groep 

- In de categorie 'MKB': De heeren van Slydregt 

- In de categorie 'Industrie en dienstverlening: De Bioderij en de Den Breejen Groep.

Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.